Wij bieden geen behandelingen aan die worden vergoed in het kader van de basisverzekering. Wel vergoeden zorgverzekeraars behandelingen huidtherapeut in aanvullend pakket.

Je hebt geen verwijzing nodig voor een bezoek aan een huidtherapeut. Wel kun je in veel gevallen een vergoeding krijgen van je zorgverzekeraar in het aanvullende pakket, wanneer je beschikt over een verwijzing van een huisarts of medisch specialist. Je betaalt de factuur eerst zelf. Je dient de factuur daarna in bij jouw zorgverzekeraar, waarna deze het bedrag meestal binnen twee weken op je rekening zal storten.

Huidtherapie vergoeding door jouw zorgverzekeraar

Onderstaande behandelingen bij DermaClinic komen met verwijzing in aanmerking voor vergoeding. Controleer altijd goed de voorwaarden van je eigen zorgverzekering. Vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en hangt af van jouw persoonlijke voorwaarden.

Vergoedingen per zorgverzekeraar

Een aantal huidtherapeutische behandelingen komt in aanmerking voor vergoeding via jouw zorgverzekering. Afhankelijk van de voorwaarden van jouw basisverzekering of aanvullende zorgverzekering kun je een deel van de kosten of zelfs het hele bedrag vergoed krijgen. Op de website van jouw zorgverzekeraar vind je het juiste overzicht van deze vergoedingen en de eventueel daaraan verbonden voorwaarden. Hieronder vind je een lijst met links naar de websites van de meeste zorgverzekeraars.

Vergoedingen huidtherapie checken bij jouw zorgverzekeraar

Deel dit op social media: