Bindweefselmassage is een reflexzonemassage waarbij de laag tussen de spieren en de huid wordt gestimuleerd. Bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van collageen. Daarnaast heeft de massage een positief effect op verklevingen en een verslapte of slecht doorbloede huid. Wij bieden bindweefselmassage aan voor het gelaat.

Stimuleren van bindweefsel door massage

Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Het is belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgevoerd. De behandelaar past een speciale techniek toe, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massagetechnieken die het bindweefsel stimuleren, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen). Hierdoor wordt de huid aangezet tot vernieuwing en de daarmee samenhangende versteviging.

Huidverbetering na meerdere behandelingen

Vaak zijn meerdere bindweefselmassages nodig voor een goed resultaat. Voor een optimaal resultaat bieden wij bieden de bindweefselmassage ook aan in kuurverband van 7 behandelingen.

Specialist in bindweefselmassage

DermaClinic is gespecialiseerd in bindweefselmassage voor de verjonging van de huid. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden van een bindweefselmassage? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: