Met het verstrijken van de jaren neemt het onderhuids vetweefsel af, waardoor er slapte ontstaat. Onze botten, waaronder het kaakbot, slinken wanneer we ouder worden. Daardoor wordt de huid als het ware een beetje te ruim voor de inhoud. Dit leidt tot ingevallen wangen en rimpeltjes. Met onze medische behandelingen kunnen we het volume in uw wangen herstellen.

Ingevallen wangen effectief behandelen

Doordat uw huid dunner en slapper wordt, ontstaan niet alleen ingevallen wangen, maar ook schaduwen op het gezicht die dit effect verergeren. Onze behandeling met fillers geeft uw wangen hun volume terug, door op de juiste plaatsen fillers te injecteren. De medische producten van ZO Medical vernieuwen de huid van binnenuit. Uw huid verbetert als geheel en voelt steviger.

Facelift zonder operatie

Met onze liquid facelift worden de contouren van uw gezicht in het wang- en kaakgebied hersteld. Deze facelift zonder operatie herstelt uw gezichtsvormen als geheel, zodat uw wangen weer beter passen bij uw gezicht. Hierbij pakken we het gebied onder de jukbeenderen richting de kaak aan waardoor uw kaaklijn strakker gedefinieerd wordt.

Medische peeling

In tegenstelling tot andere peelings, kan de arts met het toepassen van de medische Controlled Depth Blue Peel van ZO Medical (ook wel Blue Peel genoemd) uitstekend de juiste diepte voor de peeling bepalen. Hierdoor wordt een optimaal resultaat bereikt en kan de arts het vernieuwingsproces van uw huid continu onder controle houden. De producten van dr. Zein Obagi verminderen daarnaast de kans op het ontwikkelen van huidkanker. DNA-schade van de huid leidt vaker dan we denken tot diverse vormen van huidkanker. Door de huid op de juiste wijze te stimuleren en verzorgen, wordt de celfunctie hersteld en de kans op huidkanker verlaagd.

Specialist in behandeling van ingevallen wangen

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen van ingevallen wangen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: