Omdat het volume van je onderkaak met het verstrijken van de jaren afneemt, krijgen jouw kin en onderkaak minder steun. Een ingevallen kin en een verslapte kaaklijn leiden tot hangende mondhoeken en een sombere blik. Ook al voel je je zich goed, je gezicht heeft een ontevreden uitstraling. Onze behandeling met injectables en ultrasound met radiofrequentie geeft jou de gezichtscontouren die passen bij wie je werkelijk bent.

Kin en kaaklijn herstellen met fillers

Een medische behandeling met fillers is heel effectief tegen een verslapte kaaklijn en ingevallen kin. De fillers vullen de ruimte die is ontstaan door het slinken van de onderkaak. Hierdoor krijgt jouw kin weer meer volume. Door het vullen van de jukbeenboog en de wangen, wordt het gezicht gelift. Zo komt het accent weer boven in jouw gezicht te liggen. Een ingevallen kin en huidverslapping rond de kaken gaan vaak samen met marionetlijnen, diepe plooien die van je mondhoek naar je kaaklijn lopen. Ook deze dieptes zijn goed te behandelen met fillers.

Aanvullend resultaat met Botox en ultrasoundgolven

Met onze ultrasound- en radiofrequentiebehandeling kunnen we jouw kaaklijn weer verstrakken. De ultrasoundgolven van de Accent Ultra V dringen door de huid om plaatselijke vetophopingen te verminderen, waarbij de radiofrequentie zorgt voor huidverstrakking van de behandelde zone. Een lijntje in de kin, in de vorm van een halve maan, ontstaat doordat je jouw kinspier onbewust aanspant. Hierdoor kan ook een onrustige en cellulite-achtige huid rond de kin ontstaan. Botox laat de kinspier ontspannen waardoor het lijntje verdwijnt.

Specialist in het herstellen van kin en kaaklijn

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen van lichaamscontouren, zoals de kin en de kaaklijn. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: