Als u lacht, toont uw gezicht uw persoonlijkheid. Maar uw glimlach legt ook de nadruk op kraaienpootjes, de fijne rimpeltjes rond uw ogen. Met onze injectablebehandeling en het gebruik van de medische producten van dr. Zein Obagi verminderen uw kraaienpootjes en voorkomt u dat deze zich ontwikkelen tot uitgesproken rimpels.

Minder kraaienpootjes met Botox en fillers

Expressierimpeltjes, zoals kraaienpootjes, worden versterkt door het samenknijpen van uw ogen. Door uw kraaienpootjes te behandelen met Botox, hoeven de spieren in dat gebied niet zo hard te werken. De huid zal ontspannen en kan zichzelf weer herstellen, waardoor rimpeltjes verminderen. Voor de behandeling van diepere kraaienpootjes gebruiken we fillers. Door het injecteren van fillers, komt de huid een beetje onder spanning te staan. Hierdoor wordt de huid rondom uw ogen gladder. Het effect: een open blik en een uitgerust gezicht.

Dr. Zein Obagi bij kraaienpootjes

De medische producten van dr. Zein Obagi zorgen ervoor dat de huid steviger en voller wordt, waardoor die minder snel kan rimpelen. Ook het gebied rond de ogen is eenvoudig te behandelen en te verzorgen met zowel ZO Medical als ZO Skin Health. Met deze (medische) producten verminderen kraaienpootjes en zullen zij zich ook in de toekomst minder snel ontwikkelen.

Specialist in het verminderen van kraaienpootjes

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen van rimpels, zoals kraaienpootjes. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor uw huid? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Rimpels