Door de jaren heen lijken uw ogen steeds dieper te gaan liggen. De schaduwen die hierdoor ontstaan leggen nog meer accent op uw ogen en kunnen u een vermoeide uitstraling geven. Uw blik is donker en u ziet er somber uit. Onze behandeling tegen kringen onder de ogen geeft u uw frisse blik terug, die weerspiegelt hoe u zich echt voelt.

De oorzaak van kringen onder uw ogen

Kringen onder de ogen ontstaan soms omdat dit erfelijk bepaald is. Mensen denken vaak dat het te maken heeft met hun leefstijl. Natuurlijk kan dit invloed hebben, maar veelal ontstaan kringen door een afname van het onderhuidse bindweefsel en vetweefsel. Door het gebrek aan opvulling schijnt de huid door en kan er een donkere verkleuring onder uw ogen ontstaan. Soms hebben mensen ook last van wallen onder de ogen.

Kringen verminderen met fillers

De kringen onder uw ogen zijn eenvoudig te behandelen met fillers. Door een biologisch afbreekbare hyaluronzuurfiller te injecteren, worden uw contouren en het volumeverlies gecorrigeerd. Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar: uw kringen onder de ogen zijn meteen minder zichtbaar.

Huid onder de ogen stimuleren met ZO Medical

Als aanvulling op het gebruik van fillers stimuleren de medische producten van Obagi de huid zelf. ZO Medical pakt de huid rond uw ogen aan door de aanmaak van collageen te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Zo verminderen fijne rimpeltjes rond de ogen.

Specialist in behandeling van kringen onder de ogen

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen van huidproblemen, zoals kringen onder de ogen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw kringen? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: