Uw mond is een in het oog springend onderdeel van uw gezicht; telkens als u spreekt gaat de aandacht naar uw lippen. Het kan onzeker maken als uw lippen niet kunnen weergeven hoe u zich van binnen voelt. Onze lipvergrotingen met fillers geven uw lippen een natuurlijke uitstraling die past bij uw persoonlijkheid.

Natuurlijke lipvergroting met fillers

Met het verstrijken van de jaren worden de lippen dunner en kunt u verticale lijntjes krijgen langs de rand van de lippen. Tevens gaan uw mondhoeken afhangen, wat een droevige uitstraling kan geven. Met fillers herstellen we het volume van uw lippen op de juiste plekken, zodat uw lippen weer passen bij uw persoonlijkheid. Door uw lipcontouren te injecteren met fillers, worden deze weer versterkt. Afhangende mondhoeken kunnen gelift worden en de marionetlijnen tussen de mondhoeken en de kin kunnen worden vervaagd. Ook kunnen we asymmetrische lippen met slechts een lichte wijziging weer in proportie brengen. Soms vraagt de verhouding tussen bovenlip en onderlip om injecties in het lippenrood zelf. Ook kan het wenselijk zijn om het lippenrood zelf wat vulling te geven voor een vollere vorm. We streven altijd naar een subtiele vergroting, zodat uw mond zijn natuurlijke vorm behoudt.

Specialist in lipvergroting

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen van lichaams- en gezichtscontouren, zoals die van de lippen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: