Een jeugdige uitstraling wordt voornamelijk bepaald door strakke contouren en rondingen in het gezicht. DermaClinic werkt volgens een holistische benadering. Niet het verminderen van die ene rimpel, maar het op de juiste plaats terugbrengen van het volume in het gezicht maakt het gezicht zachter en jonger. Daarom kiezen we vaak voor een liquid facelift, een speciale injectablebehandeling die optimaal past bij onze holistische benadering. DermaClinic is specialist in het toepassen van een liquid facelift.

Veroudering van het gezicht

Hoe jonger het gezicht, hoe steviger de huid en hoe duidelijker de contouren. Het gezicht is symmetrisch en V-vormig. Vanaf uw 30ste levensjaar begint uw huid te verouderen. De eerste rimpels verschijnen vaak rondom de ogen en de mond. Gaandeweg worden de rimpels dieper en veranderen ze in duidelijk zichtbare lijnen. De proporties van het gezicht verschuiven en het volume neemt af. De wangen zakken naar beneden, de kaaklijn gaat hangen en het gezicht wordt breder naar beneden toe. Het gezicht begint zijn contouren te verliezen. Naar mate u ouder wordt, draait de V-vorm zich als het ware om.

Liquid facelift: maatwerk voor uw gezicht

De liquid facelift is een maatwerkbehandeling die uitgevoerd kan worden met diverse fillertechnieken. Een liquid facelift richt zich op volumeherstel en is de oplossing om uw jeugdige uitstraling te herstellen. Het gezicht wordt op een natuurlijke manier gelift en uw eigen gezichtsvormen worden hersteld. Een natuurlijk resultaat staat bij de liquid facelift voorop: u blijft uzelf, maar ziet er uitgeruster en jonger uit. Waar een operatie soms uw gezichtsuitdrukking kan veranderen, geeft de liquid facelift u juist uw eigen gezichtscontouren weer terug.

Specialist in liquid facelift

DermaClinic is gespecialiseerd in liquid facelifts. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zónder operatie met behandelingen met minimale risico’s. DermaClinic onderscheidt zich door alleen te werken met voldoende geteste behandelmethoden. Meer weten over de liquid facelift? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Soorten injectables