De neus is het centrale punt in uw gezicht. Veel mensen worden onzeker van een kromme neus of een neus met een bobbel of bochel; ze hebben het gevoel dat hun neus niet past bij de rest van hun gezicht. Onze medische neuscorrectie zonder operatie herstelt en verbetert de vorm van uw neus waardoor deze beter bij u past.

Fillers en Botox voor een neus die bij u past

Met Bocouture en fillers zorgen we voor een neus die past bij de vorm van uw gezicht en uw uitstraling. Door het gebied rond de bobbel of de bochel te injecteren met een filler, vermindert de zichtbare omvang van de bobbel. Hierdoor heeft u een zachter profiel en minder scherpe contouren. Ook deukjes in de neus kunnen we verminderen met een filler. Heeft u last van een scheve neus? Een scheve neus lijkt groter dan hij in werkelijkheid is. Dit wordt vaak veroorzaakt door een naar beneden wijzende neuspunt. Met een klein beetje Botox, gaat het puntje van de neus rechtop staan. Onze medische neuscorrectie zonder operatie is eenvoudig en geeft vrijwel direct resultaat. Het effect van Botox houdt 3 tot 5 maanden aan. Van een behandeling met fillers heeft u 9 maanden tot 1 jaar plezier.

Specialist in neuscorrectie zonder operatie

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen van lichaamscontouren, zoals een neuscorrectie zonder operatie. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Lichaamscontouren