Na een nacht goed slapen zie je er nog steeds oververmoeid uit. Wallen onder je ogen geven je een vermoeide uitstraling. Je voelt je prima, maar jouw uiterlijk vertelt een ander verhaal. Onze behandeling tegen wallen onder de ogen geeft je jouw frisse blik terug, die weerspiegelt hoe je je echt voelt.

De oorzaak van wallen

Wallen onder je ogen kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan erfelijk zijn, je ziet het dan vaak ook bij je ouders. Het ontstaan van oogwallen kan ook te maken hebben met een teveel aan huid of een teveel aan vet. Hierdoor ontstaat een verdikking onder het oog, waardoor je er vermoeid uitziet. Daarnaast speelt ook het ouder worden vaak een rol: de huid verliest elasticiteit, het onderhuidse bindweefsel wordt slapper en door de zwaartekracht zakt het onderhuidse vet iets naar voren. Dit leidt tot een zichtbare verdikking onder je ogen. Soms hebben mensen ook last van kringen onder de ogen.

Wallen verminderen met fillers

De wallen onder jouw ogen zijn eenvoudig te verminderen met fillers. Door een biologisch afbreekbare hyaluronzuurfiller te injecteren, worden jouw contouren en het volumeverlies gecorrigeerd. Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar: jouw oogwallen zijn meteen minder aanwezig.

Huid onder de ogen stimuleren met ZO Medical

Als aanvulling op het gebruik van fillers stimuleren de medische producten van Obagi de huid zelf. ZO Medical pakt de huid rond jouw ogen aan door de aanmaak van collageen te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Zo verminderen fijne rimpeltjes rond de ogen.

Specialist in behandeling van oogwallen

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen van lichaamscontouren, zoals het verminderen van wallen onder de ogen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

https://www.dermaclinic.nl/blog/gladde-benen-met-soprano-laser/

Deel dit op social media:

Geplaatst in: De huid