Natte oksels of klamme handen: overmatig transpireren is vervelend en maakt vaak onzeker. Veel mensen schamen zich voor hun klamme huid en zijn bang dat ze een onaangename geur verspreiden. Botox is niet alleen geschikt voor het verminderen van rimpels, maar is ook effectief tegen overmatig transpireren.

Botox blokkeert overmatige productie van zweet

Onze medische behandeling met Botox maakt een einde aan overmatige transpiratie. Injecties met Botox in de huid blokkeren de zweetproductie. Bij de meeste mensen houdt dit effect 5 tot 9 maanden aan. Door de behandeling vervolgens te blijven herhalen, blijft u verlost van overmatig zweten. De behandeling wordt vaak toegepast bij overmatige transpiratie van de oksels, maar is ook geschikt voor zwetende handpalmen en voetzolen.

Specialist in behandeling van overmatig transpireren

DermaClinic is gespecialiseerd in de behandeling van dermatologische problemen, zoals overmatig transpireren. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: