Behandeling met Platelet Rich Plasma (oftewel: bloedplaatjes rijk plasma) is een relatief nieuwe techniek uit Zwitserland en is uniek in zijn natuurlijke oorsprong. PRP bestaat namelijk volledig uit gefilterd plasma van het eerder afgenomen bloed van de cliënt zelf. In dit plasma (ook wel RegenPlasma genoemd) zitten actieve groeifactoren die regeneratie en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren. PRP is daarom een uitstekende methode voor wie alleen met lichaamseigen materiaal behandeld wil worden.

Lichaamseigen Platelet Rich Plasma (PRP)

Een PRP-behandeling is bijzonder door zijn natuurlijkheid: er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van uw eigen lichaamsstoffen. Het Platelet Rich Plasma, rijk aan natuurlijke groeifactoren, wordt uit uw eigen bloed verkregen. Het gebruik van uw eigen bloedplasma is geheel veilig en vrij van risico’s. Na bloedafname wordt het bloed direct gecentrifugeerd in een speciale centrifuge. Het bloedplasma dat rijk is aan groeifactoren komt daaruit vrij en is meteen te gebruiken als injectievloeistof voor huidverbetering.

Meerdere resultaten met één behandeling

De PRP-techniek is geschikt voor een drietal vormen van huidverjonging. De methode is zowel geschikt voor volumeherstel in het gezicht als voor de vermindering van fijnere rimpeltjes. Daarnaast kan een algehele huidverbetering worden bereikt met mesotherapie. Door de mesotherapie zal een verouderde of zonbeschadigde huid er weer gezonder uitzien. Met deze techniek kunnen we de huid van uw gezicht, hals, uw handen en uw decolleté herstellen.

Specialist in behandeling met PRP

DermaClinic is gespecialiseerd in het behandelen van de huid met Platelet Rich Plasma. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zónder operatie met behandelingen met minimale risico’s. DermaClinic onderscheidt zich door alleen te werken met voldoende geteste behandelmethoden. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Meer weten over PRP (oftewel RegenPlasma)? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Soorten injectables