Door verticale lijntjes rond de mondrand, is je liplijn minder strak. Je kunt deze liplijn corrigeren door de rimpels in je bovenlip te laten verminderen. Een vaak gekozen medische oplossing voor het verzachten van rimpels in de bovenlip is het injecteren van fillers en/of Botox. Ook met de medische producten van ZO Medical of laserbehandelingen kunnen goede resultaten worden behaald.

Fillers en Botox

Om de rimpels bij jouw bovenlip te verminderen, kunnen we de lipcontouren van de bovenlip injecteren met fillers. Hierdoor zijn de randen van jouw lippen steviger. De huid staat plaatselijk een heel klein beetje onder spanning, waardoor rimpels verminderen. Een behandeling met fillers voorkomt ook dat de rimpels op je bovenlip verergeren. Soms kiezen we voor een combinatie met Botox. Een kleine dosering Botox ontspant de spiertjes die ervoor zorgen dat de lijntjes en rimpels rond de mond ontstaan.

ZO Medical van dr. Obagi

De medische producten van ZO Medical (Obagi) verbeteren de kwaliteit van de huid rond je mond. De rimpels rond je mond verminderen drastisch. De behandeling is nog succesvoller als je deze combineert met een medische peeling.

Laserbehandeling

Een andere mogelijkheid bij rimpels in de bovenlip is een laserbehandeling. Door deze medische behandeling wordt de huid enigszins beschadigd, waardoor er diverse herstelmechanismen in gang worden gezet. De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastinevezels aan te maken waardoor deze gladder, steviger en soepeler wordt.

Specialist in het verminderen van rimpels

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen van rimpels in bijvoorbeeld de bovenlip. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden voor jouw rimpels? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Rimpels