Je decolleté en hals verraden vaak je echte leeftijd. De meest voorkomende oorzaak van slappe halslijnen en rimpels in het decolleté is huidveroudering. Bij het ouder worden van de huid wordt deze minder elastisch en komen er rimpels in het decolleté en de hals. Er zijn diverse medische behandelingen die rimpels in het decolleté verminderen, waaronder fillers en laserbehandelingen.

Fillers en Botox

Rimpels in het decolleté kunnen effectief worden verminderd met fillers. Met fillers zetten we de huid een beetje onder spanning, waardoor rimpels zachter worden. Een behandeling met Botox van de hals zorgt ervoor dat slappe halslijnen (“kalkoennek”) verminderen door ontspanning van de halsspier.

Laserbehandeling of ClearLift

Een uitstekende optie voor een zeer langdurig resultaat is een laserbehandeling. Met de laserbehandeling wordt de huid in je decolleté steviger, gladder en gezonder gemaakt door het stimuleren van de aanmaak van collageen en elastine.

ClearLift

Met name de huid in je hals is moeilijk te behandelen, maar de ClearLift laser is een doorbraak in de cosmetische lasertechnologie en uitermate geschikt voor het behandelen van hals en decolleté. Krachtige lichtflitsen stimuleren de aanmaak van collageen diep in de huid, terwijl de opperhuid in tact blijft. Daarom kan de ClearLift laser je huid vrijwel pijnloos en effectief verstrakken, bijvoorbeeld in je hals, decolleté of onder je ogen. Het resultaat is langdurig, de behandeltijd is kort en je hebt geen last van downtime. Een behandeling tijdens je lunchpauze is vaak goed mogelijk, je bent direct weer toonbaar. Deze behandeling is ook goed te combineren met de Fractional Laser.

ZO Medical van Obagi

Met de medische producten van ZO Medical verbetert de huid van binnenuit. De huid in je decolleté wordt steviger, heeft minder rimpels en blijft ook op de lange termijn gezonder.

Specialist in het verminderen van rimpels

DermaClinic is gespecialiseerd in het verminderen van rimpels in bijvoorbeeld het decolleté en de hals. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. Je ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten je graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon verschillen. Daarom adviseren wij je graag persoonlijk tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Rimpels