Overmatig zweten kan het zelfvertrouwen schaden en een grote impact hebben op uw sociale leven. Gelukkig bestaat er een behandeling voor overmatige transpiratie. Deze behandeling wordt vaak toegepast voor overmatig zweten in de oksels, maar kan ook gebruikt worden voor overmatig zweten in de handpalmen en voetzolen.

Overmatig zweten verminderen

Na oppervlakkige Botox-injecties in de huid blokkeert de zweetproductie. Het effect is na enkele dagen merkbaar en twee weken na behandeling maximaal. Bij de meeste mensen houdt het effect 2 tot 8 maanden aan. De behandeling tegen overmatig zweten kan daarna herhaald worden. De huid wordt vooraf behandeld met een verdovingscrème of koeling, waarna de behandeling in het algemeen heel goed wordt verdragen.

Behandelen van overmatige transpiratie

Het behandelen van overmatig zweten met Botox is veilig en effectief indien het door een deskundige arts wordt uitgevoerd. Een behandeling met injectables wordt bij DermaClinic altijd door een daartoe bevoegde arts verricht. Meer weten over de behandeling van overmatige transpiratie door DermaClinic? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: