We merken allemaal dat met het ouder worden ons uiterlijk verandert. Vanaf ons 25ste levensjaar gaan onze huidcellen steeds minder hard werken, waardoor de cel activiteit afneemt. Hierdoor ontstaan veranderingen in uw uiterlijk zoals rimpeltjes, grovere poriën of een vermoeide uitdrukking.

Veranderingen van het uiterlijk

Met het ouder worden kunnen er allerlei veranderingen aan uw uiterlijk ontstaan waar u zich aan kunt gaan storen. Het collageen en de elastine in de huid verminderen waardoor de huid zijn stevigheid en elasticiteit verliest. De huid wordt hierdoor slapper en er ontstaan lijntjes en rimpeltjes. Voorbeelden hiervan zijn rimpeltjes op de bovenlip en kraaienpootjes rond de ogen. Daarnaast nemen de onderhuidse volumes af waardoor de huid steeds minder steun(weefsel) heeft. Hierdoor verslappen en vervagen de ronde en strakke contouren. Een voorbeeld hiervan is ingevallen wangen. De huid wordt doffer en droger. Ook de textuur van de huid wordt grover en poriën worden meer zichtbaar. Schadelijke invloeden van zonlicht versnellen het verouderingsproces en kunnen pigmentvlekken veroorzaken. Hierdoor verliest de huid zijn stralende en frisse egale teint.

Injectables, laserbehandelingen en ZO Medical voor een gezond uiterlijk

DermaClinic is gespecialiseerd in het tegengaan van de tekenen van het ouder worden en de negatieve effecten die zij hebben op het uiterlijk. Volumeverlies en rimpels kunnen bijvoorbeeld behandeld worden met diverse injectables. Met ZO Medical, medische peelings en diverse laserbehandelingen biedt DermaClinic oplossingen voor huidveroudering en pigmentatie.

Deel dit op social media:

Geplaatst in: Huidverzorging