Na een nacht goed slapen ziet u er nog steeds oververmoeid uit. Wallen onder uw ogen geven u een vermoeide uitstraling. U voelt zich prima, maar uw uiterlijk vertelt een ander verhaal. Onze behandeling tegen wallen onder de ogen geeft u uw frisse blik terug, die weerspiegelt hoe u zich echt voelt.

De oorzaak van wallen

Wallen onder uw ogen kunnen verschillende oorzaken hebben. Het kan erfelijk zijn, u ziet het dan vaak ook bij uw ouders. Het ontstaan van oogwallen kan ook te maken hebben met een teveel aan huid of een teveel aan vet. Hierdoor ontstaat een verdikking onder het oog, waardoor u er vermoeid uitziet. Daarnaast speelt ook het ouder worden vaak een rol: de huid verliest elasticiteit, het onderhuidse bindweefsel wordt slapper en door de zwaartekracht zakt het onderhuidse vet iets naar voren. Dit leidt tot een zichtbare verdikking onder uw ogen. Soms hebben mensen ook last van kringen onder de ogen.

Wallen verminderen met fillers

De wallen onder uw ogen zijn eenvoudig te verminderen met fillers. Door een biologisch afbreekbare hyaluronzuurfiller te injecteren, worden uw contouren en het volumeverlies gecorrigeerd. Het resultaat van deze behandeling is direct zichtbaar: uw oogwallen zijn meteen minder aanwezig.

Huid onder de ogen stimuleren met C-ME

Als aanvulling op het gebruik van fillers stimuleren de producten van C-ME de huid zelf. C-ME pakt de huid rond uw ogen aan door de aanmaak van collageen te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren. Zo verminderen fijne rimpeltjes rond de ogen.

Specialist in behandeling van oogwallen

DermaClinic is gespecialiseerd in het herstellen van lichaamscontouren, zoals het verminderen van wallen onder de ogen. Onze kliniek richt zich op medisch cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. Al onze medewerkers zijn medisch geschoold. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij lichten u graag uitgebreid voor tijdens een gratis consult.

Deel dit op social media: