Alle diensten die onze huidtherapeuten en cosmetisch artsen uitvoeren vallen onder de noemer ‘medische behandelingen’. Dit betekent dat wij er de komende weken onveranderd voor je zijn. We doen er alles aan om je een tijd-voor-jou moment te bieden de komende weken. Je bent welkom voor alle laserbehandelingen, botox- en fillerbehandeling, huidanalyse + productenprotocol voor thuisgebruik.

Behoefte aan een vrijblijvend consult met een van onze specialisten? Bel voor het plannen van een afspraak in één van onze 7 klinieken met 085 11 22 004 of boek online.

De behandelingen die uitgevoerd worden door onze schoonheidsspecialisten zullen in overleg worden gepland na 19 januari. De populaire ‘Sparkle Treatment’ gaan we in het nieuwe jaar ook tegen het sterk gereduceerde tarief aanbieden, zodat je alsnog stralend 2021 kunt starten.

Skincare producten

Alle skincare producten zijn te bestellen op onze webshops:

C-ME skincare*

ZO Skin Health

*zonder bezorgkosten

We kunnen je bestelling ook klaarzetten op een samen te bepalen tijdstip en DermaClinic locatie naar keuze. Mail je bestelling naar info@dermaclinic.nl

Wil je een op-maat protocol voor thuisbehandeling? Dit is te plannen bij één van onze huidtherapeuten en cosmetisch artsen via: https://www.dermaclinic.nl/boek-online-jouw-consult/

Take care,

Team DermaClinic


Deel dit op social media:

Geplaatst in: Nieuws uit de branche